Vilka är vi?

Kristallens personal besitter mångårig kunskap inom ädelsten och guldsmidesområdet. Kristallens personal har gesällbrev inom guldsmide och mästarbrev inom ädelstenslipning och  guldsmide samt ett stort antal diplom och certifikat från internationellt erkända institut som Gem-A.

Agne Söderström

Agne som har grundat Kristallen tillsammans med sin fru Barbro Söderström tilldelades 1996 Sveriges första Mästarbrev i stenslipning. Agne är fortfarande aktiv i Kristallen, Barbro har tyvärr
gått bort 1999.

Jenny Söderström

Jenny är Kristallens VD och dotter till Agne och Barbro. Jenny är utbildad FGA gemmolog och har utbildning inom stenslipning.

Göran Söderström

Göran har gått våra stensliputbildningar, han har gesällbrev och mästarbrev inom guldsmide och ansvarar för våra utbildningar inom guldsmide och stenbearbetning samt arbetar med våra kollektioner och beställningsarbeten.

Carola Skum

Carola är guldsmed och arbetar med våra utbildningar inom guldsmide och hon arbetar med våra kollektioner och beställningsarbeten.

Birgit Olofsson

Birgit har utbildning inom stenslipning och jobbar administrativt hos oss och det är oftast Birgit som svarar i vår telefon.

Extra personal

Vi har i övrigt ett brett nätverk med personer som vi ofta anlitar för föreläsningar och andra specialuppdrag.